Gaiță Georgiana - Curs Maseur

cursant

M-a determinat să urmez acest curs o dorință din copilărie. Mi-a plăcut, în aceeași măsură, tot, deoarece am învățat tot felul de lucruri practice și mi-am îmbogățit cunoștințele. Am ales Școala Eurotraining la recomandarea unui fost cursant. Despre formator, tot ce pot spune este că am rămas cu o părere foarte bună și le transmit celor care doresc să treacă prin această experiență, CURAJ: nu aveți cum să fiți dezamăgiți!

Radu Darius - curs Maseur

cursant

Am vrut să urmez cursul de Maseur, pentru a învăța mai mult informații și tehnici de masaj. Mi-a plăcut foarte mult că tot ce învățam teoretic, aplicam practic. Am învățat o diversitate de manevre și tehnici de masaj care m-au ajutat să-mi schimb rutina la ședințele de masaj la clienți. Acest curs îmi dă încredere în meseria pe care o fac! Am ales Școala Eurotraining, pentru că a fost cea care îmi satisfăcea nevoia de a face un curs de maseur. Formatorul este o persoană minunată, care ne-a învățat cu drag și răbdare, explicând mereu pe înțelesul tuturor, fiind foarte înțelegătoare. Pentru cei care doresc să treacă prin această experiență, le transmit să aibă încredere și să enjoy the experience, pentru că vor întâlni persoane superbe, cu care vor combina învățatul cu distracția.

Paula Benga - Curs Coafor

cursant

Scoala EUROTRAINING are personal pregatit. Un aspect pozitiv e faptul ca exista support de curs pentru fiecare dintre noi. Pretul cursului si plata esalonata este un mare atu al scolii. As recomanda acest curs oricarei persoane care doreste sa invete.

Florin Ionescu - Curs Bucatar

cursant

Pot sa va spun ca de cate ori am interacționat cu vreunul din angajatii școlii Eurotraining, atat telefonic cat si in persoana, am ramas impresionat de promptitudinea, rabdarea si profesionalismul de care au dat dovada, acestea avand un rol important si in alegerea pe care am facut-o cand am luat decizia de a ma inscrie la aceasta scoala. Va doresc mult succes în continuare in tot ceea ce faceti si întreprindeti si va doresc cat mai multi cursanti!

Irimia Erica-Maria - Curs Maseur

cursant

Am urmat acest curs, deoarece am vrut să îmi îmbunătățesc tehnicile și să aflu mai multe informații despre realizarea masajului. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost atmosfera creată la curs, era mereu una pozitivă, plină de energie, dar era și multă muncă. Cursul mă ajută deja foarte mult, deoarece am învățat mai multe variante ale tehnicilor principale de masaj și practic masajul la domiciliu și este o modalitate plăcută de a avea un job. Am ales să urmez cursul la Școala Eurotraining, datorită tipurilor de masaj ce se învață și de asemenea prețul este foarte avantajos, plus timpul de predare și de asimilare a informațiilor rapid. Am avut așteptări la început, iar ceea ce am vrut să învăț și să îmi însușesc, s-a îndeplinit! Pot spune despre formator: Iasmina, the BEST! Este o persoană extrem de plăcută și sociabilă. Știe să transmită mai departe informațiile pe care le deține. Îi mulțumesc pentru că a ales să predea la

Mirci Anca - Curs Maseur

cursant

Am ales să urmez acest curs, deoarece întotdeauna mi-a plăcut să fac masaj și consider că poate să devină o profesie pentru mine. Ce mi-a plăcut cel mai mult la curs, a fost faptul că am învățat multe despre corpul uman și multe manevre interesante. Mă ajută mult acest curs, deoarece cu siguranță îl voi practica pe viitor. Am ales Școala Eurotraining deoarece îmi prezintă siguranță, iar așteptările referitoare la curs mi-au fost îndeplinite. Despre formator am o părere foarte bună și le transmit celor care doresc să urmeze cursul de maseur și cui îi place să se dezvolte, să aleagă cu încredere cursul de la Școala Eurotraining.

Ianoși Nicoleta - Curs Maseur

cursant

Mi-a plăcut tot timpul să fac masaj și am zis să învăț cum să-l fac corect. Ce mi-a plăcut mai mult a fost de trainer, de colegii de grupă și ceea ce am învățat. Am învățat manevrele principale și secundare ale masajului de relaxare pe toată suprafața corpului, spate, gât, cap, față, membre superioare, membre inferioare, burtă. Cursul mă va ajuta pe viitor să fac masaj de calitate oamenilor dragi din viața mea, deoarece asta era o așteptare a mea, să învăț practic cum să fac masaj de calitate. Am ales Școala Eurotraining, deoarece a fost varianta cea mai ieftină și cea care a durat cel mai puțin din variantele pe care le-am găsit când am căutat pe Internet. Mi-a plăcut maxim de formator, atât pentru ceea ce ne-a învățat, cât și de ea ca om. Recomand acest curs pentru cei care doresc să treacă prin această experiență, deoarece este una frumoasă, care ajută oameni. Merită învățat și practicat!

Mirela Vlad - Curs Contabil

cursant

Am urmat cursul de contabil pentru aprofundarea informațiilor și obținerea unei diplome, iar ce mi-a plăcut mai mult la acest curs a fost de formatoarea noastră, dna lector, Ioana Vișan. Ce am reținut practic de la curs a fost despre monografii contabile, care au fost explicate pe înțelesul meu, iar acest curs mă va ajuta mult în dezvoltarea personală. Am ales Școala Eurotraining, deoarece se încadra cel mai bine cu perioada în care am avut eu nevoie urgentă. Ce pot spune despre formator este că răbdarea e clar una din calități; faptul că a răspuns și la cea mai absurdă întrebare pe înțelesul tuturor a fost un factor determinant pentru mine să continui cursul. Pe lângă acest lucru, profesionalismul și implicarea au fost de 100%. Recomand să treceți prin această experiență, deoarece este cel mai bun raport calitate-preț.

Mîndrean Iuliana Corina - Curs Contabil

cursant

Am ales să urmez acest curs datorită nevoii mele de cunoaștere. Ce mi-a plăcut mai mult la acest curs a fost de profesoară, iar contabilitatea practic deja am învățat-o. Mă va ajuta mult acest curs pe viitor pentru susținere morală, deoarece câteva din așteptările mele erau să învăț, să acumulez noțiuni noi. Am ales Școala Eurotraining datorită reclamei intensive, iar formatorul mi-a lăsat o părere foarte bună. Le transmit mult succes tuturor celor care sunt interesați să treacă prin această experiență.

Untan Suzana - Curs Cofetar-Patiser

Cursant

Am ales să urmez acest curs din plăcerea de a face prăjituri. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost prezentarea și informarea amănunțită a cursului, despre preparatele de cofetărie și patiserie. Sunt foarte mulțumită de curs, mă va ajuta să mă lansez pe piață cu diverse produse. Formatorul este cum am sperat să fie, cu multă dăruire și pasiune a ținut cursul. Recomand tuturor celor interesați să se înscrie, deoarece este o plăcere și este un curs minunat.

Moreanu Ileana-Lavinia - Curs Cofetar-Patiser

Cursant

Am ales cursul, deoarece mi-am dorit foarte mult să aprofundez și să învăț tehnici noi în domeniul Cofetărie-Patiserie. Cel mai mult mi-a plăcut că am învățat teoria și practica într-o cofetărie adevărată și am întâlnit oameni frumoși! Am mai învățat cum se lucrează în echipă, cum se lucrează contra timp, rețete și tehnici noi, nemaiîntâlnite până atunci. Am ales Școala Eurotraining când am intrat pe Internet și m-au convins review-urile lăsate de alți cursanți care au absolvit. Cât despre formator, am o părere foarte bună. Doamna Ancuța a fost un profesor și un prieten excepțional. Mesajul meu pentru cei care doresc să urmeze cursul este să apeleze la această școală cu încredere. Nu vor fi dezamăgiți! :)

Șerbănoiu Larisa-Elena - Curs Cofetar-Patiser

Cursant

Ce m-a determinat să urmez acest curs este din pasiune pentru cofetărie și patiserie. Mi-a plăcut acest curs, deoarece am învățat lucruri noi și mai ales că am cunoscut oameni cumsecade (în special dna formator, Anca). Cursul mă va ajuta pe viitor să pot profesa, deoarece iubesc dulciurile foarte mult și îmi doresc să am propria mea afacere. Am ales Școala Eurotraining, deoarece am citit pe Internet doar lucruri bune. Doamna formator este o femeie sociabilă, activă, respectuoasă și mai ales, își iubește foarte mult job-ul. Pe toți cei care doresc să urmeze astfel de cursuri, îi sfătuiesc să o facă în cadrul acestei școli, deoarece întreg colectivul este super ok.

Coman Florina - Curs Cofetar-Patiser

Cursant

Acest curs am vrut să-l fac pentru a-mi îmbogăți cunoștințele despre cofetărie, patiserie. Pot să spun că mi-a plăcut acest curs datorită seriozității formatorului acestui curs și am venit cu foarte mare plăcere. Am avut de învățat destule pot să spun. Am acumulat într-o perioadă destul de scurtă foarte multe informații și cum am spus numai și numai datorită formatorului. Am ales această școală de pe internet și se pare că am nimerit foarte bine. Eu cred că am avut așteptările pe care mi le-a oferit acest curs și am să-l recomand și altor persoane. Am rămas cu o părere foarte, foarte bună legat de formatoarea Ancuța. Recomand tuturor să vină cu încredere căci totul este ok.

Cristina Comloșan - Curs Cofetar-Patiser

Cursant

Am ales să urmez cursul din dorința de dezvoltare. Am învățat foarte multe trucuri pe care cu siguranță nimeni nu mi le spunea, dar cel mai mult mi-au plăcut discuțiile libere. Cursul va fi pasul de plecare al dezvoltării mele în acest domeniu și cu siguranță mă va ajuta la locul de muncă, în schimbarea statutului. Am ales Școala Eurotraining, deoarece cofetăria la care lucrez colaborează cu ei și sunt foarte mulțumiți. Dânșii m-au îndrumat. Formatorul mi se pare un om foarte pregătit, plină de idei și deschisă la idei noi. Am avut ce învăța. Recomand să încercați cu încredere cursul!!!

Stanciu Gabriela - Curs Cofetar-Patiser

Cursant

M-am înscris din pasiunea pentru prăjituri. La curs cel mai mult mi-au plăcut colectivul și atmosfera relaxată. Pe viitor mă va ajuta să-mi formez cariera de cofetar. Am ales această școală, deoarece m-am interesat în mediul on-line și dintre toate ofertele apărute, Școala Eurotraining mi s-a părut cea mai potrivită. Formatoarea mi s-a părut cea mai bună! Orele au fost mereu interesante, ne oferea în detaliu orice informație pe care o ceream. A fost o adevărată plăcere să iau parte la cursurile ținute de dumneaei! Recomand tuturor celor interesați să mi vă fie frică să încercați ceva nou.

Resiga Diana - Curs Cofetar-Patiser

Cursant

Am ales cursul, deoarece sunt determinată să învăț cât mai multe despre ce înseamnă să fii cofetar. Pentru mine, cofetăria este o pasiune, iar acest curs mă ajută să mă perfecționez. Am ales Școala Eurotraining, pentru că am urmat și alte cursuri aici și am fost mulțumită. Formatoarea cursului este un profesor excelent, care știe să ofere informațiile necesare pentru a putea înțelege oricine, indiferent de nivelul de pregătire. Recomand celor interesați să urmeze cu încredere acest curs.

 

Pin It
Tags: